Örebroregionens Turismakademi

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

30 minuter med Placebrander

Spaningarna kan ligga till grund för utveckling i din egen verksamhet med särskilt fokus på hållbarhet samt produkt- och tjänsteutveckling. Genom att lyssna till Placebrander, varandra och andra entreprenörer får du stöd, inspiration och idéer som stöttar dig i utveckling.

Fem tillfällen fullproppade med nyttig kunskap

Måndag 17 oktober kl. 08.30-09.00 - Trendspanande
Vårt resande påverkas starkt av trender runtomkring oss och olika trender skapar olika reseanledningar och beteenden. Men hur får vi kännedom om dessa trender och beteenden och hur bryter vi ned dem till gripbara aktiviteter i vår verksamhet? Det ska vi prata om och ge konkreta tips till just dig. Såklart gör vi också en enkel genomgång av några just nu gällande trender. Vi kommer också att beröra det viktiga men ibland lite kluriga ämnet målgrupper. Anmäl dig till träffen här.


Onsdag 16 november kl. 08.30-09.00 - Affärsutveckling
Hur kommer det sig att vissa personer och verksamheter är sådana idésprutor? Var får de alla idéer ifrån och hur kan du hitta ditt sätt att arbeta med utveckling så det känns lustfyllt. Vi möter entreprenörer som generöst delar med sig av sin resa och konkreta tips. Anmäl dig till träffen här. 


Onsdag 7 december kl. 08.30-09.00 - Hållbarhetsutveckling
Alla pratar hållbarhet men hur gör man egentligen för att skapa en mer hållbar verksamhet? Vi möter entreprenörer som vet och som delar med sig av sina tips. Därtill hjälper vi varandra att idégenerera vad hållbarhet kan innebära rent konkret för era respektive verksamheter. Anmäl dig till träffen här. 


Onsdag 25 januari kl. 08.30-09.00 - Trendrapport 2023
Ett frossande i de hetaste trenderna just nu kopplat till platsutveckling, platsmarknadsföring och besöksnäring. Från makrotrender ner till mikrotrender och förklarande exempel som gör det enkelt för dig att översätta det till din vardag. Anmäl dig till träffen här.

Onsdag 15 februari kl. 08.30-09.00 - Uppföljning, summering och avslutning
Vi summerar de trender som framkommit vid samtliga träffar enkelt och tittar på hur dessa kanske redan slagit ut hos er i er vardag. Anmäl dig till träffen här.

Anmäl dig till ALLA träffar här.

OBS - anmälan till samtliga träffar är senast den 15 februari.

liten.jpg

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 7 oktober 2022