Örebroregionens Turismakademi

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

De mest populära resewebbsidorna i Tyskland

Här har resenärerna själva lämnat recensioner och information om miljontals boenden, restauranger och upplevelser, vilket gör det till en trovärdig källa. Det finns t o m med exempel där en researrangör drog sig ur en affärsuppgörelse med en boende anläggning då recensionerna var alltför många av kritisk karaktär på Tripadvisor samt att de alla var obesvarade från boendeanläggningen.

Researrangörerna har gjort en stor investering för att arbeta upp en stor kundbas till vilka de har en tät kontakt via resesajter, bokningsfunktioner och kundbrev. Kunder som de har en bra relation till, en hög kännedom om vilka produkter som attraherar olika kundsegment och som innebär att de enkelt kan optimera försäljningen av dina produkter i noga utvalda kanaler.

De mest populära resewebbsidorna i Tyskland


Bahn.de

Ansvarar för persontrafiken inom Tyskland.  

Booking.com

Booking.com är en del av Booking Holdings Inc., världsledande inom resor och liknande tjänster online. 

Tripadvisor.de

Här jämför resenärer priser på hotell, flyg och kryssningar samt bokar rundturer, sevärdheter bord på restauranger. Finns på 49 marknader och 28 språk.

Holidaycheck.de

Den tyska marknadens motsvarighet till Tripadvisor, och är den viktigaste kanalen att hålla koll på för att nå tyska turister. Närmare 25 miljoner tysktalande turister besöker webbsidan varje månad.

Airbnb.de

Onlinemarknadsplats för uthyrning och bokning av privat boende. Har sedan starten 2008 blivit en av världens största hemsidor för att hitta boende runtom i världen.

För att hjälpa tysktalande turister att hitta smultronställen i vårt län, bör du finnas på en eller flera av ovanstående webbsidor.

Uppmuntra gärna dina besökare att lämna omdömen. Genom dessa får intresserade resenären den information de letar efter och det gör även att din verksamhet rankas högre på plattformen. Alla recensioner är synliga för besökarna så får du ett dåligt omdöme är det viktigt att besvara dessa snabbt och professionellt. Bra recensioner går dessutom utmärkt att dela i era egna digitala kanaler!

 

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 29 november 2021